Advies over lijmen

Er zijn veel soorten lijmen. Wilt u een oplosmiddelhoudende lijm of wilt u liever een lijm op waterbasis? Spuitlijm of kwastlijm? Welke materialen wilt u lijmen en hoe groot is deze oppervlakte? Bent u op zoek naar een lijm onder private label? Wenst u een bepaalde verpakking of stelt u specifieke eisen aan de verlijming? Dit allemaal kunnen we u leveren. Ook biedt Lijmexpert lijmadvies bij klachten die ontstaan zijn door een verkeerde toepassing van de lijm of materialen. Omdat we onafhankelijk zijn krijgt u van ons een eerlijk antwoord en een lijmadvies voor het herstel. Bel voor gratis en vrijblijvend advies:

Bel ons

Lijmadvies

Een lijmadvies van Lijmexpert is zoveel meer dan alleen lijm. Maakt u gebruik van het juiste product en de juiste applicatiemethode? Elke dag komen we met veel verschillende productieprocessen in aanraking en zo leren wij steeds meer. De tips en tricks die wij onderweg opdoen, kunnen u waarschijnlijk veel voordeel opleveren. Dit advies krijgt u er gratis bij! Wij gaan voor tevreden klanten.

Mail ons

Juiste prijs

Ook kunnen wij beoordelen of u de juiste prijs betaalt. Vaak gaat een inkoopproces via diverse bedrijven. Wij kopen rechtstreeks bij de fabrikanten en weten dus of u de juiste prijs betaalt of niet. Bel of mail vrijblijvend en wellicht kan het u veel geld opleveren! Diverse factoren kunnen hierbij een rol spelen: lijmadvies voor de selectie van de juiste lijm, advies over de applicatiemethode (wellicht kunt u kosten besparen door grotere verpakkingen te gebruiken) en de juiste wegen zien te vinden voor wat betreft inkoop. Het gebeurt regelmatig dat wij de klant van lijmadvies voorzien en vervolgens in samenwerking met de betreffende klant de lijm zodanig aanpassen dat deze perfect matcht bij de klant.

Lijmadvies op locatie

De bedrijfswagens van Lijmexpert zijn met de meeste soorten lijmen uitgerust. Zo kunnen wij u op locatie voorzien van het juiste lijmadvies en direct een test opzetten. Er is niet altijd een perfect passende lijm. En omdat we geen ‘dozenschuivers’ zijn kunnen we adviseren om een andere methode te gebruiken. Naast lijmadvies geven we ook advies op het gebied van kitten, afdichtingsmiddelen en technische sprays.