Bent u werkzaam in de auto-industrie? In de auto-industrie wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten lijm: Polymeer, Polyurethaan, Acrylaatlijm of Cyano-acrylaatlijm en Hotmelt. Wilt u bijvoorbeeld autostoelen, deurpanelen, de motorkap, waterschermen, dakhemelbekleding, panelen, sierstrips, voorruit, achteruit, naaldvilt, rubber autokleding, leder of verschillende auto-onderdelen lijmen? Het is belangrijk om te kiezen voor een lijm met goede hechteigenschappen.

Hotmelt

De zeer krachtige aanvang hechting en temperatuurbestendige hotmelt is toepasbaar op RVS, rubber, een dakhemelset, de autobekleding, exterieure panelen, sierstrippen, voorruit en achterruit, naaldvilt, stoffen, skai, verschillende soorten schuim, car-wrappingleder, kunstleder, HPL en diverse plaatmaterialen. Daarnaast is de hotmelt geschikt voor het afdichten van waterschermen in het autoportier. De elastische hotmelt heeft een hoge kleefkracht, een korte zettingstijd en is efficiënt tegen waterlekken en chemische resistentie. De hotmelt is geschikt voor het lijmen van verschillende auto-onderdelen: het interieur van de auto, het stofferen van de auto stoelen en de motorkap. Deze hittebestendige lijm is breed inzetbaar in voertuigen en het interieur van verschillende voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan: campers, caravans, boten, auto’s en vrachtwagens.

MS-Polymeer

MS-Polymeer lijmen vormen onder invloed van omgevingsvocht, duurzame en krachtige verbindingen. Deze lijmsoort heeft een geavanceerde lijmtechnologie voor de auto-industrie.

Polyurethaan en Acrylaatlijm of Cyano-Acrylaatlijm

Rubber kunt u met verschillende lijmsoorten lijmen. Denk bijvoorbeeld aan: Acrylaatlijm, Cyano-Acrylaatlijm of Polyurethaanlijm. Om de binnenkant van deurpanelen te verlijmen, kunt u het beste kiezen voor lijmen op basis van rubber.

Contact

Er zijn vele soorten lijmen. Lijmexpert geeft onafhankelijk advies op het gebied van lijmen. Lijmexpert levert exact op de wensen van de klant afgestemde producten. Wij bieden middelen en oplossingen voor de auto-industrie, zodat bedrijven efficiënter en duurzamer kunnen werken, ongeacht de locatie. Lijmexpert zorgt voor de verbinding van alle soorten materialen en toepassingen. Door ons grote netwerk en het “out of the box” denken, hebben wij al vele oplossingen aangedragen!

BEL: 0317-700 242