Bent u werkzaam in de bouw en constructie branche? Dan moet u kunnen rekenen op een sterke lijm, die zorgt dat alles stevig vast zit en zorgt voor een veilige verbinding.

PU steenlijm en PU houtlijm

PU steenlijm en PU houtlijm verlijmen de meest voorkomende bouwmaterialen. Deze sterke lijmen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. De lijm is geschikt om: beton, steen, gipsplaten, vloerpanelen, houten kozijnen, zware steen, hout constructies en houten muren te lijmen.

EPDM lijm

Aquaplan EPDM lijm is een zeer, krachtige, solventvrije contactlijm die geen schadelijke oplosmiddelen bevat. EPDM is geschikt voor het verlijmen en afdichten van metaal, aluminium, beton, steen, bouwfolies, PVC, rubber en bijna alle soorten dakbedekking. Daarnaast is de lijm geschikt voor zowel vlakverlijming als randverlijming.

Montagelijm op basis van Acrylaatdispersie

Montagelijm op basis van Acrylaatdispersie is geschikt voor het lijmen van allerlei bouwmaterialen zoals: hout, gipsplaten, steen, beton, metaal, polystyreenschuim, pleisterwerk, plinten, drempels en schroten. Daarnaast is de lijm geschikt voor de lambrisering van: vensterbanken, keramische tegels, gipsplaten, afwerklatten, wandbekledingsplaten, panelen, isolatiemateriaal, hardboard platen, panelen, dorpels, kabelgoten en stopcontacten.

Epoxylijm

Epoxylijm is geschikt om beton, metalen en hout te verlijmen.

Hybride lijm

Hybride lijm wordt vaak gebruikt voor renovaties aan gebouwen. Deze lijm is bestand tegen spatten water en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Dispersielijm

Dispersielijm is geschikt om steenstrips, isolatiematerialen, ondervloeren en pakketten te lijmen.

HPL

HPL lijm is een hoog, elastische, vochtuithardende lijm op basis van Silyl Modified Polymeer. Deze duurzame lijm is geschikt voor de verlijming van HPL platen, metalen gevelpanelen en kunststof gevelpanelen. Ook is deze lijm bestand tegen schokken, trillingen en windbelasting.

Contact

Er zijn vele soorten lijmen. Lijmexpert geeft onafhankelijk advies op het gebied van lijmen. Lijmexpert levert exact op de wensen van de klant afgestemde producten. Wij bieden middelen en oplossingen voor de bouw en industrie, zodat bedrijven efficiënter en duurzamer kunnen werken, ongeacht de locatie. Lijmexpert zorgt voor de verbinding van alle soorten materialen en toepassingen. Door ons grote netwerk en het “out of the box” denken, hebben wij al vele oplossingen aangedragen!

Mail: verkoop@lijm-expert.nl Bel: 0317-700 242