Bent u werkzaam in de montage branche? Dan weet u dat een goede verbinding en hechtingseigenschappen erg belangrijk zijn. U moet kunnen rekenen op een sterke lijm, die zorgt dat alles stevig vast zit en zorgt voor een veilige verbinding. Welke lijm het beste is om te monteren hangt af van de eigenschappen die de lijm heeft. En welke materialen u wilt monteren. Wilt u bijvoorbeeld audiocomponenten, zonnepanelen, binnendeuren, pijplassen, schoenen, printkaarten, draadcoatings, isolatiemateriaal, binnendeuren of poreuze materialen lijmen?

Hotmelt

De structurele lijm met hoge viscositeit. Hotmelt is de meest veelzijdige oplossing binnen montagelijmen. Polyurethaan, Hotmelt en MS-Polymeer zijn geschikt voor de montage van audiocomponenten en zonnepanelen. Hotmelt lijm is goed bestand tegen hoge temperaturen, schokken en vochtigheid. Daarnaast staat Hotmelt bekend om zijn flexibele, sterke lijmverbinding.

Industrielijm

Industrielijm is geschikt voor de montage van audio componenten, binnendeuren, isolatie, pijplassen, coatings, printkaarten, schoenproductie en zonnepanelen. Deze oplosmiddelhoudende lijm kan voor vele toepassingen binnen worden gebruikt.

Montagelijm

Goedvullende, elastische, vochtbestendige lijm op basis van Acrylaatdispersie is geschikt voor het lijmen van poreuze materialen. Deze om zowel flexibele als starre oppervlakken aan elkaar te verbinden ontwikkelde lijm is ook geschikt voor vlakverlijming binnen.

MS-Polymeer 

De montagelijm is geschikt voor alle materialen en ondergronden. Deze lijm kan zowel op binnen als buiten ondergronden gebruikt worden. Ideaal voor het monteren in combinatie met afdichten. De MS-Polymeer is namelijk weerbestendig en blijvend elastisch.

Neopreen lijm

Neopreen lijm is geschikt om kleine scheurtjes in een pak, handschoenen en schoenen te herstellen.

Contact

Er zijn vele soorten lijmen. Lijmexpert geeft onafhankelijk advies op het gebied van lijmen. Lijmexpert levert exact op de wensen van de klant afgestemde producten. Wij bieden middelen en oplossingen voor de montage industrie, zodat bedrijven efficiënter en duurzamer kunnen werken, ongeacht de locatie. Lijmexpert zorgt voor de verbinding van alle soorten materialen en toepassingen. Door ons grote netwerk en het “out of the box” denken, hebben wij al vele oplossingen aangedragen!

BEL: 0317-700 242