Bent u werkzaam in de sign en reclame branche? Dan weet u dat reclameborden, bewegwijzering en ander reclamematerialen voor winkelinrichting en reclameboodschappen verwisselbaar moeten zijn. De boodschap moet goed uitkomen en de lijm moet gemakkelijk aan te brengen zijn.

Polymeer

Polymeer is geschikt voor vlakke doeleinden binnen en buiten. Polymeer gekalanderd vinyl is 65 tot 75 micron dik en heeft een levensduur van 3 tot 5 jaar. Polymeer is breed inzetbaar en gemakkelijk aan te brengen.

Polymeer gegoten vinyl is meestal 50 tot 60 microns dik en gaat 5 tot 8 jaar mee. Polymeer gegoten vinyl is geschikt voor gebogen oppervlakten en gevormde ondergronden. Daarnaast krimpt Polymeer gegoten vinyl niet.

Monomeer

Monomeer vinyl heeft een levensduur van 1 tot 2 jaar. Monomeer vinyl wordt meestal op vlakke toepassingen gebruikt. Denk aan ramen, borden, vlakke delen van een auto. Monomeer vinyl heeft een kleefkracht van 3 maanden tot 4 jaar en is voornamelijk binnen toepasbaar.

Gekalanderd en gegoten Monomeer is scheurvast, waterbestendig, in full colour bedrukbaar en heeft een kleefkracht van 2 tot 9 jaar. Gekalanderd en gegoten Monomeer is geschikt voor promotionele activiteiten zoals autobelettering.

Standbouw

Om een beursstand eenvoudig en snel in elkaar te zetten, kunt u het beste gebruik maken van montagetapes en klikband. Met montagetapes zet u de vloerbedekking gemakkelijk vast. Klikband zorgt voor een snelle bevestiging van de wandbekleding.

Posters

Voor het lijmen van posters kunt u het beste kiezen voor lijm op natuurlijke basis. Deze lijm is niet schadelijk voor de natuur en geeft geen kreukels op de borden.

Contact

Wilt u machinestickers, productstickers, keuringsstickers of vloerstickers lijmen? Er zijn vele soorten lijm. Lijmexpert geeft onafhankelijk advies op het gebied van lijmen. Lijmexpert levert exact op de wensen van de klant afgestemde producten. Wij bieden middelen en oplossingen voor bouw en industrie, zodat bedrijven efficiënter en duurzamer kunnen werken, ongeacht de locatie. Lijmexpert zorgt voor de verbinding van alle soorten materialen en toepassingen. Door ons grote netwerk en het “out of the box” denken, hebben wij al vele oplossingen aangedragen!

Mail: verkoop@lijm-expert.nl Bel: 0317-700 242