Hittebestendige lijm is geschikt voor het afdichten van producten die aan hoge temperaturen worden blootgesteld zoals: ovens, kachels, kookplaten, fornuizen of open haarden. De oplosmiddelvrije lijm heeft een hoge weerstand tegen koude en warme temperaturen.

Soorten

Hittebestendig lijm bestaat uit 1 component en is leverbaar in diverse viscositeit en verbindingssterktes.

Materialen

Hittebestendige lijm is geschikt voor het lijmen van de volgende materialen:

  • Ovens
  • Kachels
  • Kookplaten
  • Fornuizen
  • Open haarden

Private label

Al onze hittebestendige lijmen zijn leverbaar als private label. Desgewenst kunnen wij u geheel ontzorgen van labelontwerp tot dropshipment.

Bel ons Mail ons

Contact

Wij bieden middelen en oplossingen voor verschillende bedrijven, zodat deze bedrijven efficiënter en duurzamer kunnen werken, ongeacht de locatie. Lijmexpert zorgt voor de verbinding van alle soorten materialen en toepassingen. Er zijn vele soorten lijmen. Wilt u een oplosmiddelhoudende lijm of wilt u liever een lijm op waterbasis? Welke materialen wilt u lijmen en hoe groot is deze oppervlakte? Bent u op zoek naar een lijm onder het private label? De Lijmexpert geeft onafhankelijk advies op het gebied van lijmen. Wilt u meer weten over de verschillende soorten lijmen? Neem dan contact met ons op! Bel naar 0317-700 242. U kunt ons ook via de e-mail bereiken: verkoop@lijm-expert.nl

Meer informatie over hittebestendige lijm

De hittebestendige lijm is een structurele lijm met hoge viscositeit, die goed bestand is tegen hoge temperaturen, schokken en vochtigheid. Hittebestendige lijm is een lijm die door verhitting vloeibaar wordt. De lijm wordt in hete, vloeibare vorm aangebracht. Na het afkoelen en stollen vormt de lijm een vaste verbinding. De lijm hecht zeer goed op glas, tegels, geglazuurde keramiek en gladde metalen. Ook is de lijm geschikt om te gebruiken bij het afdichten van ovens, kookplaten en magnetronruiten. Deze hittebestendige lijm is breed inzetbaar in voertuigen en het interieur van verschillende voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan: campers, caravans, boten, auto’s en vrachtwagens.