Lijmadvies

We begrijpen dat de keuze uit vele soorten lijmen van Lijmexpert u kan gaan duizelen. Wat is nu het meest geschikt voor de materialen die u aan elkaar wilt verbinden? Het kan best lastig om daar zelf uit te komen. Daarom helpen wij van Lijmexpert u graag met vrijblijvend lijmadvies. We beginnen met de inventarisatie van uw wensen. Wilt u een oplosmiddelhoudende lijm of wilt u liever een lijm op waterbasis? Welke materialen wilt u lijmen en hoe groot is deze oppervlakte? Bent u op zoek naar een lijm onder private label? Wenst u een bepaalde verpakking of stelt u specifieke eisen aan de verlijming? Uw wensen staan bij ons centraal! Wij voorzien u graag van het juiste lijmadvies.

Bel ons

Adviesgesprek

Een adviesgesprek gaat verder dan alleen vertellen wat de juiste soort lijm voor de toepassing is. Want, maakt u ook gebruik van de juiste applicatiemethode? Dat is belangrijk, want elke dag komen we met veel verschillende productieprocessen in aanraking. De tips en tricks die wij onderweg opdoen, kunnen u veel voordeel opleveren. Natuurlijk krijgt u dit lijmadvies er gratis bij.

Juiste prijs

Ook kunnen wij beoordelen of u de juiste prijs betaalt. Vaak gaat een inkoopproces over diverse schijven en zo komt er iedere keer wat geld bovenop. Wij kopen rechtstreeks bij de fabrikanten en weten dus of u de juiste prijs betaalt of niet. Het zou natuurlijk jammer zijn als u meer uitgeeft dan nodig is! Dit is inbegrepen bij het lijmadvies.

Lijmadvies op locatie

Over al deze dingen kunnen we u adviseren. En dat niet alleen via telefoon, mail of Whatsapp, maar onze service reikt zo ver dat we zelfs bij u op locatie langskomen. We komen dan met onze Lijmexpert bedrijfswagens langs, die uitgerust zijn met de meeste soorten lijmen. Zo kunnen we u direct voorzien van het juiste lijmadvies en zelfs een test opzetten om te kijken wat het best voor u werkt.

Mail ons