Gaat u verven waarbij de ramen natuurlijk niet vies mogen worden? Of bent u goed in decoreren en zoekt u tape die precies maskeert wat u wilt? Walther Strong Liquid Tape is onmisbaar bij renovatie- en bouwwerkzaamheden, maar evengoed bij DIY en decoratie.

Wat is Walther Strong Liquid Tape?

De Walther Strong Liquid Tape is een op waterbasis geel-transparante gel. Deze gel vormt na het drogen een sterke, flexibele en gemakkelijk verwijderbare folie. De tape heeft op vrijwel alle oppervlakken een goede hechting, behalve gezandstraald hout of stoffen. Ideaal dus wanneer regulier tape niet voldoet, omdat het oppervlak bijvoorbeeld hobbelig is! Het maakt ook niet uit met wat voor materialen u wilt gaan werken: Walther Strong houdt het tegen. Zo biedt de tape bescherming voor verf, gips, cement en PU-schuim.

Hoe werkt de Liquid Tape?

Werken met de Walther Strong Liquid Tape is heel eenvoudig. Breng de vloeibare tape aan op een droog en schoon oppervlak met een borstel of roller. Breng ongeveer 500 ml tape per m²  aan, met een te dunne laag is de tape namelijk lastig te verwijderen. Vervolgens duurt het ongeveer 2-4 uur voordat de tape droog is. Verwijder het product altijd zodra de taak is voltooid. Hoe eerder hoe beter, aangezien het product er dan het makkelijkst is af te halen. U mag de tape maximaal drie maanden laten zitten. Let wel: deze vloeibare tape is alleen geschikt voor binnenshuis gebruik. Reinig de gebruikte gereedschappen met water voordat het product droogt, zodat het er nog makkelijk af is te krijgen. Wanneer u klaar bent, kan het membraan heel eenvoudig van het oppervlak worden getrokken, zonder resten achter te laten.

Bel ons Mail ons 

Contact

De Lijmexpert geeft onafhankelijk advies op het gebied van lijmen. Wilt u meer weten over de Walther Strong Liquid Tape of andere soorten lijmen? Neem dan contact met ons op! Bel naar 0317-700 242. U kunt ons ook via de e-mail bereiken: verkoop@lijm-expert.nl