Lijmexpert is ontstaan vanuit een grote behoefte in de markt naar een onafhankelijke lijmspecialist met kennis van de breedte van de markt. Een specialist die meedenkt in het hele traject van het lijmproces. Lijmexpert is geen grote, logge organisatie maar wordt gekenmerkt door korte lijnen, persoonlijke benadering en een degelijk advies!

Netwerk Lijmexpert

Door het grote netwerk wat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd in de lijmbranche weten we als geen ander welke lijmfabrikant de beste producten maakt. Iedere lijmfabrikant heeft zo zijn specialismen. Maar ze kennen ons ook andersom en door onze vakkundigheid en eerlijke benadering willen ze dan ook graag aan Lijmexpert leveren.

Eigenaar Lijmexpert

De eigenaar van Lijmexpert is Maarten Eerland. Hij heeft jarenlange ervaring in de lijmbranche en weet als geen ander hoe belangrijk het is om een juiste lijm te kiezen. Maar ook weet hij dat kwaliteit en duurzaamheid belangrijke zaken zijn om een lijm op te selecteren.

Private label

Lijmexpert gaat verder dan de meeste lijmbedrijven. We leveren complete productlijnen met een eigen label, wat we ‘private label’ noemen. Deze kunnen we ook leveren in kleine aantallen, dit is in de lijmwereld uniek. Hiernaast kunnen we u een compleet pakket aan lijm- en afdichtingskitten, accessoires, apparatuur, 1K- en 2K lijmen leveren.

Klanten

Dat de aanpak van Lijmexpert werkt, blijkt uit het succes! We hebben al vele klanten kunnen bedienen in de meest uiteenlopende branches. Grote multinationals, groothandels en productiebedrijven, maar ook afbouw- en montagebedrijven, hoveniers, stoffeerders et cetera. Lijmexpert levert exact op de wensen van de klant afgestemde producten.

We hechten veel waarde aan kwaliteit, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij werken met zelfstandige experts in diverse regio’s, zo is er altijd een Lijmexpert bij u in de buurt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lijm-expert BV

Contact

CEO Lijm-expert.nl

Mail ons Bel ons 

Recensies

Groot netwerk

Wij zochten een product voor een urgent probleem. Lijmexpert had door zijn grote netwerk de perfecte oplossing

UG – Hoogeveen

Geen probleem is te ingewikkeld

Geen probleem is te ingewikkeld voor de Lijmexpert, en hij is maar 1 telefoontje bij ons vandaan

Arco Loonstra
Pendessa Exclusive Handmade Interiors

Super goede afwikkeling

Super goede afwikkeling en service

Michaël Rolfes
Rolfes Sports

Snelle levering

Snelle levering en ook nog tegen een scherpe prijs

BTC – Flevoland